Eindelijk een avondje samen thuis…

Eindelijk een avondje samen thuis…

July 27, 2021 0 By Ariana Marie

Op die dag in augustus vielen er ineens een aantal gebeurtenissen samen die al heel lang onder de oppervlakte sluimerden. Net terug van vakantie nog heerlijk even nagenieten in de tuin van een zomers zonnetje. Even de kranten doornemen die tijdens de vakantie niet gelezen waren. vluchtig registreerden mijn ogen een bericht bij het regionieuws dat er inbrekers actief waren geweest in onze buurt. Getuigen hadden mensen met een zeer donkere huidskleur gezien. Plots schrikt mijn vrouw op want we hadden afgesproken dat de kinderen naar opa en oma zouden worden gebracht om daar een nachtje te slapen. Eenmaal in de auto bekroop mij het gevoel dat de schuifpui nog open stond, maar die zou wel dicht zijn zoals altijd….. Nadat de kinderen waren afgezet bespraken we snel even de plannen. Zo vaak ben je geen avondje kinderloos natuurlijk. Uit eten, bioscoopje, kroegje, alles was mogelijk. Het werd uiteindelijk alleen de Japanner want er draaide geen leuke filmen de kroeg zagen we ook niet meer zitten. Lekker een kopje koffie thuis en een goede DVD was een veel leuker vooruitzicht. Thuisgekomen ging ik direct koffie zetten en mijn vrouw ging nog even onder de douche. De voorraad Nespresso cups moest worden aangevuld en daarom liep ik even door de bijkeuken naar de garage. Het was aardig donder aan het worden, maar ik wist feilloos de weg. Het laatste wat ik mij herinnerde was iets zwaars op mijn hoofd en nek en diep donker zwart. Verdwaasd en met een barstende koppijn werd ik wakker. Het duurde even voor ik mij realiseerde dat ik in mijn eigen huis zat, naakt op een stoel en met tape vastgebonden. Met tape was ook mijn mond afgeplakt zodat ik alleen door mijn neus kon ademhalen. Bewegen was onmogelijk. Seconden, die minuten leken te duren begon ik ook de omgeving in mij op te nemen. 4 hele donkere mannen (ik denk dat het Afrikanen waren) liepen naakt rond de tafel waarop ik ineens, tot mijn grote afgrijzen, mijn vrouw zag liggen. Ze lag naakt voor me. Languit op de tafel en vastgebonden met haar armen en benen aan de hoeken. Ik moet zeker zo’n 20 minuten van de wereld zijn geweest. Mijn stoel stond zo dat ik alles kon zien en ook oogcontact had met mijn vrouw. Geluid konden we beiden niet maken door de tape. De wanhoop straalde van haar af in de wetenschap wat haar ogenschijnlijk te wachten stond en ik kon niets anders dan toekijken. De mannen spraken niet en waren heel rustig. Ze hadden de boel onder controle en straalden dat ook uit. Ik zag ook verder geen wapens en ze bedreigden ons verder niet alhoewel hun verdere bedoelingen uiteraard duidelijk waren. Als op commando posteerden ze zich om de tafel bij mijn vrouw en wel zo dat ik nog steeds alle zicht had. Een blinde paniek maakte zich van mijn vrouw meester, maar haar bewegingen smoorden door de tape. De mannen begonnen haar teder te strelen. Geen plekje werd overgeslagen, behalve haar erogene zone’s. Daar gingen ze voorbij. 8 grote handen masseerden haar zeker 10 minuten en ze kregen haar er rustig mee. Ze kon ook niet anders, maar ik wist dat een massage mijn vrouw week kan maken. Onder normale omstandigheden uiteraard !! De strelingen namen toe en werden intenser. Ook haar borsten werden nu zachtjes gemasseerd en ik zag hoe haar tepels zich oprichtten door de aanrakingen. De lamzakken hadden mij zo gezet dat ik goed de kut van mijn vrouw kon zien. Haar benen werden losgemaakt en vastgehouden door twee mannen. Ze probeerde wel los te komen maar dit was een kansloze actie. De mannen waren eenvoudig veel te sterk. De andere twee gingen door met strelen alleen werden nu haar kuiten en voeten en zelfs haar tenen niet vergeten. De ene man begon op een teen te sabbelen en likte langzaam over haar voet langs kuit naar boven tot in haar knieholte. De mannen wisten overduidelijk hoe een vrouw te plezieren. Een golf van machteloosheid kwam over me heen toen ik mij realiseerde dat het hier niet ging om een ordinaire verkrachting !!